Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, www.mb-center.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul www.mb-center.ro este operat de societatea SC. Metrologic Business Center.

De ce avem nevoie de date:

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

· Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

· Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

· Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind preturile, comandarea produselor , informarea despre oferta si emiterea actelor necesare comercializarii si garantiei, etc);

· Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.mb-center.ro , in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele:

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii.

Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.mb-center.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele:

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre www.mb-center.ro la contact@mb-center.ro stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dvs.:

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens la contact@mb-center.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati la contact@mb-center.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Cititi si: Politici de Cookies