Cerere de oferta

Formular cerere oferta

Daca aveti o solicitare privind servciile noastre, puteti bifa mai jos serviciul de care aveti nevoie si, in scurt timp, un specialist va va contacta!

Alege serviciul
Verificare metrologicaEtalonare metrologicaServiceConsultantaComercializare


* CONFIDENTIALITATE
www.mb-center.ro nu va colecta automat nicio informatie sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa postala/electronica) prin intermediul site-ului, in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului pe email sau telefonic. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite in conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).
Datele de contact primite de la dvs. in mod voluntar, pe email sau telefonic, sunt folosite in scopul evidentei comunicarii cu dvs., pentru marketing, pentru a va oferii informatii noi despre produsele/serviciile pe care le promovam si/sau pentru evidente fiscale.
Site-ul poate contine link-uri catre alte platforme sau aplicatii ce nu sunt gestionate de www.mb-center.ro. www.mb-center.ro nu este responsabil pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale site-urilor si aplicatiilor in cauza.

Cititi si: Politici de Cookies & Politica de Confidentialitate